Köpvillkor och Integritetspolicy

Företagsinformation

Golden Dust AB

Organisationsnummer: 559183-8924

E-postadress: info@goldendust.se

Betalning och priser

Alla priser är angivna i SEK och är inklusive svensk moms på 25%. Detta gäller alla EU-länder. För beställningar till ett icke EU land dras momsen av automatiskt när du loggar in.

Leveranser och returer

Fraktkostnader:

Frakt inom Sverige
pris 34 SEK med PostNord (oavsett beställningens volym eller vikt)

Beräknad leveranstid

Inom Sverige är leveranstiden 1-3 dagar. Utanför Sverige 3-15 dagar.

LEVERANSBEKRÄFTELSE

Du får en leveransbekräftelse via e-post när beställningen skickats.

Retur/reklamation

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem.
Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig att alltid kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss. Vill du lämna tillbaka, reklamera eller byta varor köpta på goldendust.se skickas varorna tillbaka via posten. Du som konsument står för eventuell fraktkostnad tillbaka. När vi har mottagit och registrerat din retur sker en återbetalning genom Klarna inom cirka 2-5 bankdagar. Varan ska vara komplett. Produktens etikett får inte skadas . Golden Dust AB har rätt att göra ett värdeminskningsavdrag om varorna kommer tillbaka i försämrat skick.

Om delar av en leverans lämnas tillbaka återbetalas ej fraktavgiften.

Glöm inte att skicka med en kopia på ditt orderkvitto, eller någon annan skriftlig information om ordernumret så vi vet vem returen kommer ifrån.

Eftersom du själv ansvarar för att ditt paket kommer fram till oss rekommenderar vi att du skickar ditt paket spårbart. Borttappade paket som ej är spårbara ersätts inte av oss.

Adress för retur via brev/Paket

Golden Dust AB
Box 2038
194 02 Upplands Väsby
Sweden

Golden Dust följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer: http://www.konsumentverket.se/

Om du fått fel eller trasig vara

Om du fått en trasig eller felexpedierad vara, vänligen kontakta oss inom 7 dagar. Skicka ett mail till info@goldendust.se inom dessa 7 dagar, med information om felet, artikelnumret på varan det gäller och ordernummer så löser vi problemet!

Integritetspolicy för Golden Dust

Gäller för Golden Dust AB (org nr 559183-8924)

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post :info@goldendust.se

Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Golden Dust AB,org nummer559183-8924, behandlar dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in om dig:
Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

Namn
Adress
E-postadress
Kontaktuppgifter
Information om dina beställningar
Betalningshistorik 

Vem delar vi din information med

Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den. Vi har rutiner för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras både tryggt och säkert.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig som användare en så bra köpupplevlse som möjligt.

Vilka är dina rättigheter

Du har rätt att vända dig till Golden Dusti egenskap av personuppgiftsansvarig och begära tillgång till de personuppgifter som vi behandlar, samt begära information om bland annat ändamålen med behandlingen och vilka som mottagit personuppgifterna. Golden Dust kommer i egenskap av personuppgiftsansvarig att förse dig med kostnadsfri kopia på de personuppgifter som behandlas.
Du kan även begära att vi ska radera dina personuppgifter men vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller. Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev när som helst. Antingen genom att avprenumerera eller kontakta oss.